Συνεργείο αυτοκινήτων

Στο υπερσύγχρονο Συνεργείο ΑΦΟΙ Γερουκάκη, θα βρείτε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρ την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας.

Η πολυετής μας εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα μας.

Καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε, είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, το AUTO SERVICE ΑΦΟΙ ΓΕΡΟΥΚΑΚΗ είναι κοντά σας άμεσα, φιλικά και οικονομικά.

ΑΦΟΙ ΓερουκάκηΠάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Φωτογραφίες